• وبلاگ : ALYWOOD
  • يادداشت : چرا ALYWOOD
  • نظرات : 0 خصوصي ، 1 عمومي
  • چراغ جادو

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + سعيد 

    سلام

    استاد چطوري خوبي من چند مورد در باره عدد 7 ميفرستم براتون

    جادوي هفت

    هفت، از ترکيب دو عدد سه و چهار ايجاد شده است که بنابر حکمت فيثاغورثي و زماني بسيار دورتر از آن، اعدادي خوش يمن شناخته ميشدند. به عقيده بابليان، مصريان و تمدنهاي باستاني ديگر، به وجود ? سياره مقدس اعتقاد داشتند. در زبان عبري لغت قسم خوردن، به طور تحت اللفظي به معناي قرار گرفتن تحت نيروي ? چيز است که برگرفته از هفت ميشي است که در پيمان ميان ابراهيم نبي و ابي ملک در بيرشيبا به آن اشاره شده است.

    هرودوت نيز به يک قسم عربي اشاره کرده که در آن هفت سنگ به خون آغشته ميشوند. آفرينش جهان در هفت روز انجام شده، هفته هفت روز دارد، هفت حسن خداداد، هفت گناه کبيره، هفت مرحله در زندگي انسان، هفت طبقه بهشت و جهنم و مثالهاي بيشمار ديگري در ميان اديان، ملل و اعصار مختلف از جمله مصاديق حضور جادويي عدد ? در زندگي و مرگ انسانها هستند.

    تعدادي از مشهورترين ? هاي جهان از اين قرارند:
    هفت طبقه بهشت:
    بر اساس آيات قرآن و مفسران احاديث، بالاترين درجه سعادت معنوي، ورود به طبقه هفتم بهشت است. مسلمانان به وجود هفت طبقه يا مرحله آمرزش و بهشتي شدن اعتقاد دارند. اين طبقات هفتگانه همانهايي هستند که حضرت محمد(ص) در شب معراج خود سوار بر "براق" آنها را طي نموده است.

    هفت گناه کبيره:
    هفت گناه کبيره، گناهاني هستند که در زمان تاريخ بسيار قديم رهبانيت مسيحي مشخص شده و در قرن ششم ميلادي توسط پاپ گرگوري اول يا گرگوري کبير در يک دسته قرار گرفته اند. اين گناهان عبارتند از : تکبر، طمعکاري، شهوت -در معناي تمايل بيش از حد يا نامشروع جنسي، حسادت، شکم پرستي که معمولا مستي نيز در آن منظور ميشود و تنبلي. هفت گناه کبيره از موضوعات مورد علاقه در وعظ و خطابه ها، نمايشنامه هاي اخلاقي و هنر اروپاي قرون وسطا بوده است.

    هفت کلمه آخر:
    هفت کلمه آخر، به آخرين جمله حضرت عيسي بر صليب اشاره دارد. اين کلمات از اين قرارند: " خداي من، چرا مرا به خود واگذاشتي؟"

    هفت علم انساني (علوم سبعه):
    طبقه بندي آزاد موضوعاتي که از قرن پنجم ميلادي به بعد، دربرگيرنده برنامه آموزشي غرب در قرون وسطا بود. به نظر ميرسد که نام "علوم انساني" برگرفته از رساله "سياست" ارسطو باشد که در آن از "شاخه هايي از دانش که شايسته انسان آزاد است"، يعني دانش اوليه اي که براي يک شهروند با تحصيلات مناسب لازم است، سخن گفته است. اين علوم عبارتند از علوم سه گانه : دستور زبان (ادبيات)، علم بيان و ديالکتيک (مباحثه و مکالمه) و علوم چهارگانه که پيشرفته تر بوده و از اين قرارند: حساب، هندسه، موسيقي و نجوم.

    عجايب هفتگانه طبيعي:
    کوه اورست در مرز نپال و چين، آبشار ويکتوريا در آفريقا، گرند کنيون Grand Canyonآمريکا، ساحل مرجان بزرگ استراليا، سپيده دم شمالي قطب شمال، آتشفشان پاريکوتين Paricutinدر مکزيک و بندر ريو دوژانيرو برزيل

    هفت مرد فرزانه:
    نامي که در سنت يوناني به هفت تن از سياستمداران، قانونگذاران و فيلسوفان قرن ? و ? قبل از ميلاد داده شد. اين فرزانگان عبارتند از: سولون قانون گذار يوناني، تالس فيلسوف اهل ميلتوس، پيتاکوس فرمانده نظامي اهل ميتيلن، کلئوبولوس فيلسوف اهل رودس، شيلون اسپارتي از ناظران شاه، بياس فرزانه ترين هفت فرزانه، اهل پري ين و پرياندر حاکم مستبد کورنتي.

    هفت دريا:
    شامل درياهاي قطب شمال و قطب جنوب، اقيانوس آرام شمالي و جنوبي، اقيانوس اطلس شمالي و جنوبي و اقيانوس هند.

    هفت حس:
    بر اساس تعليمات باستاني، روح انسان يا "بدن مقدس درون" او مرکب از هفت خاصيت است که هر يک تحت تاثير يکي از سيارات هفتگانه اند. آتش موجب زندگي، خاک به وجود آورنده توانايي احساس کردن، آب موجب قدرت بيان، هوا حس چشايي، مه موجد حس بينايي، گلها به وجود آورنده حس شنوايي و باد جنوب به وجود آورنده حس بويايي هستند.

    هفتمين پسر از هفتمين پسر:
    همانطور که گفتيم، هفت جادويي ترين اعداد است و در معرفت قومي، هفتمين فرزند پسر از هفتمين پسر يک خانواده با نيروهاي قدرتمند جادويي و شفادهندگي متولد ميشود. او پيشگو است و ميتواند طلسمهاي قدرتمندي را اجرا کند و ميتواند با نهادندست خود بر بدن افراد رنجور، آنان را شفا دهد.

    عجايب هفتگانه قرون وسطي:
    ?) آمفي تئاتر روم، ?) کاتاکومبهاي (سرداب) اسکندريه، مصر ?) ديوار بزرگ چين ?) استون هنج در ويلتشاير انگلستان ?) برج کج پيزا ?) برج چيني (از جنس چيني) نانکينگ، چين ?) مسجد ايا صوفيه در استانبول